• Kennedymars
  • Kennedymars
  • Kennedymars
  • Kennedymars
  • Kennedymars
  • Kennedymars

Je kent JOEK natuurlijk als de organisator van de Kennedymars. Maar wist je dat JOEK ook het hele jaar door verschillende activiteiten voor haar leden organiseert? En dat je bij JOEK volop de mogelijkheid krijgt om je organisatietalenten te ontwikkelen?

Originele en gezellige activiteiten

De activiteiten kenmerken zich door hun originaliteit en gezelligheid. Zo organiseerden we met kerst een eetestaffete in hippie stijl en waren we in april te gast op de Pipowagen camping voor een echte campingdisco. Als echte Brabantse vereniging staat bij al onze activteiten bourgondiërsche gezelligheid voorop. Wat houdt het lidmaatschap in?

Als je lid wordt van JOEK, kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan een blok. De organisatie be-staat uit 5 blokken (Mars, Markt en Evenementen, Mini, PAF en PR/Intact). Samen met het bestuur en de sponsorcommissie houdt ieder blok zich het hele jaar door bezig met haar eigen specifieke aandachtsgebied en zorgt dat tijdens het Kennedymarsweekend alles goed verloopt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lid te worden om te helpen tijdens en rondom het weekend en deel te nemen aan de activiteiten. Waarom lid worden? Die vraag kun je het beste stellen aan een van de bijna 200 JOEK leden.

En dat hebben we dan ook gedaan: “Het heeft me veel plezier en gezelligheid gebracht, maar ik heb er ook ontzettend veel van geleerd”. “Leuke vereniging. Enthousiaste vrijwilligers. Heb er nieuwe vrienden bij gekregen”. “Leuke club mensen met gezellige activiteiten” .“Ik werd lid om de Kennedymars te organiseren, maar het bleek veel meer te zijn!” Wil jij ook van de partij zijn bij de activiteiten van JOEK én meehelpen aan het gezelligste evenement van Someren? Meld je dan hier aan als lid van JOEK!

Tot ziens op een van onze activiteiten en/of evenementen.

Met vriendelijke groet,

Geert Lenssen

voorzitter JOEK

JOEK-programma

6 mei 2018:

9 juni 2018:

7 juli 2018:

7 juli 2018:

8 juli 2018:

9 juli 2018:

2 september 2018:

Fietstocht nieuwe route

BBQ-Eetestafette

Mini Kennedymars

Kennedymars

Rondje Someren

Evaluatie KM-weekend

Zummer Park

 
 
 
 
 
 

inloggen-1

Zoeken