• Kennedymars
  • Kennedymars
  • Kennedymars
  • Kennedymars
  • Kennedymars
  • Kennedymars

ADVENTURE STORE WANDELTOCHT

8 april is de 12e editie van de Adventure Store wandeltocht. Bij deze wandeltocht kies je zelf de afstand die je loopt. (van 5 tot 42 km) De route voert door de prachtige omgeving van Helmond. Heb jij zin om mee te lopen en de Kennedymars te promoten door het dragen van een geel shirt? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Meer info over de wandeltocht: http://bit.ly/2tnZi7P

Aanmelden >> 

RABO CLUBKAS 

Ook dit jaar neemt JOEK weer deel aan de Rabo Clubkas campagne. Afgelopen jaar hadden we een record opbrengst. Vanaf 5 t//m 30 april 2018 kan er weer gestemd worden. Jij stemt toch ook op JOEK?

GA TOCH FIETSEN!

Op zondag 6 mei willen we samen met jullie de prachtige nieuwe route van onze Kennedymars verkennen op de fiets. Het zal een mooie fietstocht worden van ca. 40 tot 45 KM waarbij we de hoogtepunten van de nieuwe route aandoen en uiteraard onderweg ook een hapje en drankje zullen nuttigen. Deelname is voor leden gratis! Aanhang of introducees kunnen mee tegen een vergoeding van €10,- pp.

Datum: Zondag 6 mei 2018 Aanvang: 10:00 uur Locatie: Wilhelminaplein Someren

Op deze dag is ook de Lente Bokkentocht gepland door de kasteleins aan het Wilhelminaplein. We verwachten rond 15:00 uur terug in Someren te zijn zodat degenen die willen nog een lentebokje kunnen drinken ;)

Geef je hier op. Opgeven kan tot uiterlijk 31 maart 2018!

DIE HEISE BIERFESTEN Ook dit jaar willen we weer gaan helpen bij Die Heise Bierfesten om een mooi bedrag bij te verdienen voor JOEK. Heb jij ook zin in een gezellige middag op zondag 26 augustus van 14.30 - 20.30 uur.  Aanmelden kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam en e-mailadres. 

30 MAART GOEDE VRIJDAG BORREL

Op goede vrijdag, 30 maart, organiseren we de goede vrijdag borrel! Deze vindt vanaf 18.30 uur plaats bij Hotel Centraal. Het is een informele borrel op eigen kosten. Opgeven is niet nodig, kom gewoon als je zin hebt in een gezellige avond! 

DATA ACTIVITEITEN 2018

30 maart - Goede Vrijdag borrel 7 april - TOP Activiteit 6 mei  - Fietstocht nieuwe route 9 juni  - Zomerse Eetestafette september - Zummer Park (exacte datum wordt nog nader bepaald)

KENNEDYMARS FLEECEVEST

Het Kennedymars Fleecevest gaat uit ons assortiment. We hebben de volgende maten nog in de aanbieding voor de speciale prijs van € 22,50 p.st.. Dames: S l M l L l XL. Heren: XXL. Heb je interesse? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wist je dat?

  • Frank van de Broek en Theike den Dekker ouders zijn geworden van hun dochter Line?
  • ....... Lieke Wijnen en Ruud Meeuws op 21 februari ouders zijn geworden van hun zoontje Dries?
  • ....... Linda en Ralf van Bommel op 26 februari hun zoontje Siem mochten verwelkomen?
  • ....... Loes en Sjef Lemmens op 4 maart ouders werden van hun zoontje Mex?
Wat een babygeluk! Gefeliciteerd allemaal!
 
 
 

JOEK-programma

6 mei 2018:

9 juni 2018:

7 juli 2018:

7 juli 2018:

8 juli 2018:

9 juli 2018:

2 september 2018:

Fietstocht nieuwe route

BBQ-Eetestafette

Mini Kennedymars

Kennedymars

Rondje Someren

Evaluatie KM-weekend

Zummer Park

 
 
 
 
 
 

inloggen-1